Suzanne voorrips

Suzanne Voorrips is een atlete wonend en studerend in Groningen. ‘Haar’ afstand is de 800m. Zij combineert topsport met de opleiding geneeskunde.

Het harde werken en investeren dat hiervoor nodig is, geeft haar voldoening en plezier op beide vlakken. Daarbij is Suzanne er van overtuigd dat zij door het één beter word in het ander en andersom. Lange termijn doelstellingen hierbij zijn om haar eigen grenzen binnen de sport maximaal te verleggen en in 2020 af te studeren als arts.

Om de coschappen zo goed mogelijk te kunnen doorlopen naast haar topsportcarrière volgt ze een gepersonaliseerde route. Ze loopt fulltime coschappen in trainingsperiodes, afgewisseld met een aantal ‘vrije’ maanden in de zomer- en winterseizoenen die ze invult met trainingskampen, hoogtestages en wedstrijden. Op deze manier doet Suzanne iets langer over haar master maar kan voor haar gevoel op die manier zo optimaal mogelijk presteren op beide vlakken.

Suzanne heeft in 2015, 2016, 2017 en 2018 een aantal prima prestaties geleverd op de Nederlandse Kampioenschappen 800m indoor en outdoor:

  • 2015: zilver indoor, brons outdoor
  • 2016: brons indoor, brons outdoor
  • 2017: zilver indoor
  • 2018: brons indoor, zilver outdoor

SUZANNE VOORRIPS wordt ondersteund door

Over sportchiefs

Sportchiefs is een jong en enthousiast bedrijf waarin passie voor sport en mensen is verenigd. Samen met sporters, samenwerkende partners en opdrachtgevers zetten wij in op (gedeelde) winst voor alle betrokkenen.

contact

Zuiderpark 19
9724 AH
Groningen
info@sportchiefs.nl